Recycle International investește în digitalizare și „angajează” roboți software inteligenți Tailent. Compania urmărește o creștere semnificativă a deșeurile colectate în 2021

Roboții software inteligenți dezvoltați de Tailent, compania locală cunoscută pentru soluții de automatizare și eficientizare a proceselor operaționale bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA), intră în domeniul protejării mediului prin eficientizarea serviciilor de colectare a deșeurilor. Recycle International aduce roboții software în departamentele sale pentru a prelua activități repetitive care ocupă câteva ore în fiecare zi din timpul echipei, economisind astfel zile de activitate în fiecare lună. Investiția în soluții Tailent face parte din strategia amplă a Recycle International pentru digitalizare, prin care urmărește să crească semnificativ cantitatea de deșeuri colectate.

Roboții specializați Tailent sunt extrem de accesibili și pot fi puși la treabă într-un timp scurt în orice companie, indiferent de domeniul de activitate, sprijinind eliminarea proceselor repetitive și oferind echipei timp să-și folosească abilitățile și creativitatea pentru activități mai relevante. Recycle Internațional va folosi tehnologia Tailent pentru digitalizarea procesării extraselor bancare și introducerea lor automată în soluția ERP.

„Investiția în tehnologia RPA Tailent a fost foarte accesibilă și ne permite să lăsăm activitățile consumatoare de timp în seama roboților software, în timp ce noi, ca echipă, ne putem concentra pe activitatea noastră principală. Roboții software inteligenți Tailent reprezintă liantul între ERP și platforma integrată de management a deșeurilor pe care o dezvoltăm pentru a putea răspunde mai bine cerințelor pentru protecția mediului, iar astfel putem crește colectarea și valorificarea deșeurilor prin digitalizare”, a spus Stoyan Tsanev, CEO-ul Recycle International.

Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *