Piețele de acțiuni ale Asiei cresc cu semnale de recuperare

Piețele de acțiuni ale Asiei au fost în mare parte mai mari marți, întrucât investitorii de capitaluri regionale au căutat semne de redresare după pandemia de coronavirus, pe măsură ce economiile majore din întreaga lume se redeschid.

Cel mai amplu indice MSCI al acțiunilor Asia-Pacific în afara Japoniei a crescut cu 0,05%, în urma unui avans pozitiv de la Wall Street peste noapte.

Indicele Hang Seng din Hong Kong s-a deschis cu 0,3% mai mare, la 28.441,95.

S & P / ASX200 din Australia a crescut cu 0,22% până la 7.044,3, deoarece se așteaptă ca Banca de rezervă a Australiei să mențină rata oficială de numerar în așteptare la 0,1% pentru luna mai, în timp ce așteaptă alte semne ale revenirii economiei interne din cauza pandemiei recesiunea.
O declarație în urma deciziei va fi monitorizată pentru a se vedea dacă programul de relaxare cantitativă fără precedent de acolo ar putea începe să fie redusă.

Luni, președintele Rezervei Federale, Jerome Powell, a declarat că economia SUA se descurcă mai bine, dar „încă nu a ieșit la liman”, întrucât banca centrală s-a pregătit să lanseze un studiu privind efectele disparate ale pandemiei asupra diferitelor date demografice ale țării.

„Economia se redeschide, aducând o activitate economică mai puternică și crearea de locuri de muncă”, a spus Powell în remarcile pregătite pentru livrare la o conferință a Coaliției Naționale de Reinvestire a Comunității.

„Aceasta este perspectiva la nivel înalt – să o numim viziunea de 30.000 de picioare – și din acel

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *