Pentru ce este folosită tabla magnetică și de ce este atât de eficientă?

Tabla magnetică  a devenit tot mai populară în ultima vreme și tot mai apreciată nu doar de elevi ci și de profesioniști în diverse domenii, care trebuie să țină prezentări și care au nevoie de un suport pe care să scrie. Utilizarea acestor table magnetice este infinită: se fac diagrame, se rezolva exerciții, se pot desena imagini etc.

Care sunt avantajele unei table magnetice?

Tablele magnetice sunt evoluția tablelor vechi și a cretei caracteristice de culoare albă. Acele table erau destul de murdare, iar praful care apărea la ștergere era una dintre marile lor probleme.

Dacă se desena cu o cretă de alte culori pe o tablă model vechi, acele culori nu se observau. Erau folosite în toate școlile, la locurile de muncă, chiar și acasă, pentru că cei mici să se joace cu ele sau să noteze treburile casnice.

Indiferent de utilizarea lor, acele table au contribuit la procesul de învățare și chiar la structurarea informațiilor mai ușor în cazul adulților, însă acum au rămas doar o legendă pentru că tablele magnetice au mult mai multe avantaje.

Acum, tablele albe magnetice continuă să îndeplinească toate aceste funcții într-un mod mai ușor și mai confortabil. Utilizarea unui marker care este șters cu ușurință și faptul că are o suprafață albă, sunt caracteristicile cele mai importante ale unei table magnetice. Desigur, materialul acestei table magnetice este diferit, cu o suprafață magnetică vitrificată. După cum sugerează și numele lor, acestea sunt magnetice ceea ce permite, pe lângă scris, să se

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *