LEIER | BRIKSTON– sponsor al Casei Ronald McDonald Iași

LEIER | BRIKSTON se implică în proiectul Casei Roland McDonald Iasi, construind fapte bune, caramidă cu caramidă. Compania se alătură Fundației pentru Copii Ronald McDonald în calitate de sponsor pentru construcția Casei Ronald McDonald cu nr. 3,  la Iași, în curtea Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria. Acest proiect unic în zona Moldovei va oferi anual cazare pentru 1.000 de părinți din toată regiunea, pe durata spitalizării copiilor lor.

 „Pentru Leier, familia este una dintre valorile ce stă la baza culturii organizaționale, managementul Grupului fiind în prezent realizat de trei generații ale aceleiași familii. Proiectul construcției Casei Roland McDonald în curtea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași ne face să solidarizăm cu importanța prezenței fizice a părinților alături de copiii ce au nevoie de căldura și protecția familiei atunci când  situația medicală impune spitalizarea pentru mai multe zile.

Leier | Brikston se implică activ în suportul comunității prin susținerea proiectelor sociale, educaționale, medicale sau sportive. Suntem de-a dreptul onorați să contribuim la dezvoltarea comunității ieșene și regionale, prin implicarea într-un proiect ce face parte intr-un amplu plan de dezvoltare a sistemului medical și alinierea acestuia la standardele europene. Suntem convinși că suportul acordat familiilor care vor beneficia de serviciile proiectului, precum și suportul pentru îmbunătățirea actului medical atestă angajamentul nostru asupra generațiilor ce ne urmează și este un exemplu în puterea de schimbare a unei comunități.”  a declarat Adrian MINZAT, Director General Leier | Brikston

Casa Ronald McDonald Iași va avea

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *