ING Bank România lansează o nouă ofertă pentru creditele ipotecare

ING Bank România lansează o nouă ofertă pentru creditele ipotecare, astfel, clienţii care pot contribui cu un avans mai mare de 25% din valoarea proprietăţii beneficiază de un discount de 0,5% la rata dobânzii aplicată creditului, potrivit unui comunicat al băncii.

Prin aceasta noua oferta, ING Bank România menţionează că urmăreşte să ofere produse care să asigure protecţie în cazul posibilelor fluctuaţii ale dobânzilor, totodată încurajând o contribuţie mai ridicată din partea acestora.

În aceste condiţii, clientii pot economisi aproximativ 200 lei/lună, ceea ce semnifică o reducere de circa 17% din rata lunară achitată. Astfel, cei care pot contribui cu un avans mai mare de 25% din valoarea proprietăţii beneficiază de un discount de 0,5% la rata dobânzii aplicată creditului.

„Pentru a putea întâmpina nevoile clienţilor noştri în acest context încă imprevizibil pentru noi toţi, ne-am revizuit produsele şi credem că punem la dispoziţie una dintre cele mai bune oferte de pe piaţa din România pentru achiziţia unei locuinţe. Contribuţia clienţilor la achiziţia locuinţei porneşte de la 15%, cu un discount de dobândă de 0,5% pentru o contribuţie proprie care depăşeşte 25%. Oferta de dobândă fixă, pentru produsul 7FIX, este foarte competitivă. Astfel, ne dorim să oferim clienţilor predictibilitatea ratei de plătit pentru următorii şapte ani şi, în acelaşi timp, protecţie în cazul fluctuaţiilor indicilor de referinţă variabili. Totodată, credem în continuare în politica noastră de creditare responsabilă şi în faptul că trebuie să ne sfătuim cât mai bine clienţii în perioada următoare. De aceea, încercăm să asigurăm prin oferta

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *