InAfaceri.ro – finantari si idei de afaceri pentru Romania zilelor noastre

Mulți dintre noi visăm la propria noastră afacere, care să ne aducă siguranța zilei de mâine, să avem satisfacția că nu depindem de alții pentru a ne vedea visurile împlinite, dar puțini erau cei care au curajul să ia inițiativa și să facă unele schimbări în acest caz. Acum lucrurile s-au mai schimbat, deoarece primesc ajutorul de care au nevoie, sub forma unor fonduri nerambursabile. Dacă și tu vrei să o pornești pe acest drum, avem câteva idei de afaceri care îți pot servi drept sursă de inspirație.

 

Service Auto

Majoritatea oamenilor au un autoturism personal și cheltuie bani frumoși pentru ca acesta să funcționeze mereu bine. Dacă și tu ești pasionat de mașini și te pricepi să le readuci în stare de funcționare, atunci poate ideea înființării unui service auto este cea care ți se potrivește cel mai bine. Intră pe inafaceri.ro finantari și vezi cum investiția în echipamente poate să fie realizată folosindu-te de fonduri nerambursabile. Apoi, mai departe, fă din afacerea ta una de succes.

 

Firmă IT

La ora actuală, acest domeniu este unul în plin avânt, atât pe piața românească, ci și peste hotare. Cadrul legal pentru IT este încă unul destul de prietenos, ai numeroase facilități fiscale, și poți primi chiar și fonduri nerambursabile pentru a-ți dezvolta din pasiune o afacere.

 

Pensiune agroturistică

Mulți dintre străinii care ne vizitează țara sunt pasionați de tradițiile noastre, de meșteșuguri sau obiceiuri pe care noi abia acum începem să le reapreciem. Renunță la

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *