În a doua fabrică din București, Musette a investit 1 milion euro, unde angajează 100 de persoane

În cadrul unui interviu, Cristina Bâtlan fondatorul Musette a informat că brandul românesc de modă Musette a cumpărat o fabrică în Otopeni, în București, unde va produce încălțăminte pentru copii și bărbați. Compania mai deține încă două fabrici în Huși și București.

Astfel, fabrica din Otopeni a fost inițial condusă de un antreprenor italian. Musette a preluat în 2021 întreaga fabrică, inclusiv echipa și utilajele.

În precizările sale, „Investiția inițială a ajuns undeva la circa 1 milion euro și cu siguranță vom investi mai muți bani în timp, pe măsură ce vom crește capacitatea de producție”, a declarat Cristina Bâtlan, fondator Musette.

În plus, producția de încălțăminte pentru copii și bărbați a început deja din luna octombrie. Pentru noua fabrică, Cristina Bâtlan spune că a dat startul recrutărilor, dorind să angajeze în primă fază 100 de persoane.

Pentru că în prezent, fabrica nu are o capacitatea foarte mare de producție şi compania Musette produce în jur de 100 de perechi de încălțăminte pe zi, ceea ce înseamnă circa 2.500-3.000 de pantofi pe lună,  Cristina Bâtlan își propune ca până anul viitor să fabrice între 6.000-7.000 de perechi pentru copii și bărbați.

În acest context, încă suntem în perioada de tranzit. După două sezoane ne vom putea atinge țintele dorite. Vrem să ajungem la 5.000 de perechi pe lună. Suntem în perioada de teste și de acomodare. Am început și recrutările. Având deja în echipă tehnicieni italieni, cu experiență, putem să angajăm și persoane care au mai puține cunoștințe în domeniu

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *