Gigantul american Apple a prezentat noua serie iPhone 13, două modele noi de iPad și Watch Series 7

Compania Apple aduce îmbunătățiri, după unul dintre cele mai performante modele din istoria companiei. Astfel, noua serie este compusă din patru telefoane. În ordinea dotărilor și a prețurilor. Pe lângă acestea, au fost lansate și două modele noi de iPad și Watch Series 7.

În prezent, după ce Apple s-a bucurat de profituri impresionante cu iPhone 12, parțial mulțumită promovării tehnologiei 5G, compania speră să urmeze aceleași tendințe și cu noile modele de iPhone 13. Noua serie este compusă din patru telefoane, în ordinea performanțelor și a prețurilor.

Astfel, acestea sunt iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max. Conform informațiilor transmise de gigantul american, ecranul noilor iPhone-uri are 800 de nits, fiind cu 28% mai luminos decât versiunea anterioară.

Ce schimbări a anunțat Apple?

Noua serie are un breton cu 20% mai mic iar utilizatorii vor beneficia de un ecran mai mare. Totuși, dezvoltatorii vor avea de făcut modificări la interfeţele grafice ale aplicaţiilor şi jocurilor. Camera a fost îmbunătățită la rândul ei. Există o nouă cameră de ultrawide de 12MP, cu o apertură de f/1.5, despre care Apple  spune cu că primeşte cu 47% mai multă lumină.de camera.

Noua cameră tele are 12MP, o apertură de f/2.4, cu un câmp vizual de 120 de grade. Totodată, la baza noii generaţii de iPhone stă chipset-ul A15 Bionic, cu 6 nuclee construit pe un proces de 5nm. Apple transmite că acesta este cu 50% mai rapid decât procesoarele şi 30% mai rapid

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *