Fundația pentru Copii Ronald McDonald colaborează cu BorgWarner ca partener pentru o nouă Casă Ronald McDonald la Iași

Fundația pentru Copii Ronald McDonald începe construcția unei noi Case Ronald McDonald în Iași, lângă Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria, având ca partener compania BorgWarner Inc. Casa Ronald McDonald este un proiect unic în zona Moldovei, care va oferi anual cazare pentru 1.000 de părinți din toată regiunea, pe durata spitalizării copiilor lor.

În calitate de lider al industriei ieșene, BorgWarner, noul nostru partener, continuă să sprijine activitățile și proiectele care se adresează generațiilor tinere, pentru a le facilita accesul la educație, sănătate și dezvoltare armonioasă.

„Suntem încântați să sprijinim acest proiect care va oferi soluții viabile pentru părinții și familiile copiilor nevoiți să stea în spital din cauza condițiilor de sănătate. Construcția Casei Ronald McDonald în incinta spitalului de copii va aduce alinare adulților, care nu vor mai fi nevoiți să se odihnească  în locuri incomode în interiorul sau în afara spitalului.  Siguranța unui loc de cazare le va întări puterile părinților și îi va ajuta să rămână alături de cei mici în orice context medical, pentru a le sprijin vindecarea și recuperarea. Avem încredere că după finalizarea acestei construcții, vom vedea mai mulți părinți odihniți și zâmbitori, împreună cu copiii lor”, a declarat George Condrea, Site Manager BorgWarner Iași.

Misiunea Fundației pentru Copii Ronald McDonald are ca scop dezvoltarea de proiecte și programe care îmbunătățesc calitatea vieții și a sănătății copiilor din România și continuă în 2021 cu proiectul de construire al Casei Ronald McDonald cu nr. 4 în București și cu dezvoltarea

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *