De Black Friday 2021, pe 12 Noiembrie, vă puteți bucura de reduceri considerabile la cei mai importanți retaileri din țară

De departe, perioadele de reduceri în magazine sunt cele mai căutate de oameni, având posibilitatea de a își achiziționă produsele dorite la prețuri mult mai mici în comparație cu o perioadă normală din an.  În plus, nu doar cumpărătorii au de câștigat, dar în perioadele de reduceri, magazinele fie ele cele fizice fie ele cele online, au și cele mai mari încasări.

O astfel de perioadă, este reprezentată de un eveniment foarte important la nivel mondial – Black Friday 2021.

Black Friday este un eveniment extrem de important la nivel global în ziua de astăzi, eveniment care a luat naștere în Statele Unite ale Americii și unde are loc vineri imediat după Ziua Recunoștinței care se sărbătorește în ultima zi de joi din luna Noiembrie. Deci, Black Friday are loc în ultima zi de vineri din aceeași lună.

Ziua de Black Friday este practic acel moment în care atât cei mai mari retaileri cât și cei aflați la început de drum, oferă reduceri considerabile pentru acele stocuri care necesită lichidare de stoc astfel încât să se poată introduce noi mărfuri spre vânzare. La început cel puțin, reducerile marcau lichidarea stocurilor vechi, însă, în prezent, reducerile se aplică atât pe cele mai vechi stocuri, cât și pentru cele mai proaspete stocuri și recente produse lansate pe piață.

Reducerile se aplică atât în cazul magazinelor fizice, însă adevărata explozie de reduceri are loc online, prin intermediul site-urilor fiecărui magazin în parte. Tocmai din acest motiv, au existat și pot

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *