Site icon FIN

Cum să trăiești într-un mediu mai igienic și mai curat, eliminând dăunătorii?

Dezinsecția este un proces efectuat de specialiști, prin care se elimină insectele dăunătoare omului sau culturilor prin diferite metode, care mai de care mai performante și mai complexe.

 

Dezinsecția ajută la stoparea răspândirii de boli de la insecte și acarienii, precum și la protecția culturilor, fiind astfel o măsură foarte importantă de igienizare a mediului.

 

De dezinsecție pot profita din plin atât persoanele fizice, cât și cele juridice, ca de exemplu: locatarii blocurilor de apartamente, persoanele care lucrează în instituții publice, lucrătorii din industria HoReCa și clienții lor, comercianții, specialiștii din învățământ și studenții etc. Mai mult, dezinsecția se poate realiza atât în cadrul clădirilor, cât și în afara lor, în aer liber.

 

Care sunt acțiunile care compun procesul de dezinsecție?

 

Dezinsecția se realizează și prin metode chimice, cât și prin metode ecologice.

 

Dezinsecția chimică se realizează prin intermediul pompelor de joasă presiune, numite vermorel, sau prin pompe automatizate, de mare presiune, care se numesc atomizoare. De asemenea, se poate realiza și cu nebulizatoare ULV care generează ceață rece ori termonebulizatoare care generează ceață caldă.

 

De asemenea, pentru o dezinsecție cu rezultate optime, trebuie folosite doar substanțe speciale, a căror utilizare este aprobată de către Ministerul Sănătății și care fac parte din anumite grupe de toxicitate, astfel încât să nu reprezinte niciun fel de pericol pentru viețuitoarele cu sânge cald: oameni sau animale. O companie care realizează dezinsecție la cele mai înalte standarde, este companiaddd.ro. Aici poți apela pentru o gamă foarte variată de

Articol complet pe Financiarul.ro - Imobiliare