Cum alegi agenția de pompe funebre potrivită pentru repatrierea celor decedați?

Moartea este un eveniment dificil pentru oricine. Indiferent de locul, data și circumstanțele în care decesul a avut loc, pentru familie și prieteni niciodată nu este simplu când sufletul cuiva drag își ia rămas bun de la această lume. Cu toate acestea, unele scenarii sunt chiar mai complicate decât altele. Dacă în cazul decesului în țară familia are mai mult răgaz la dispoziție pentru a-și limpezi mintea și a găsi o agenție de pompe funebre cu care să colaboreze pentru înfăptuirea înmormântării sau incinerării, atunci când cineva își pierde viața departe de granițele patriei, tot procesul trebuie derulat pe repede înainte.

 

După deces, trupul rămas în urmă al persoanei care și-a pierdut viața trebuie dus la cea mai apropiată morgă, unde va avea loc și îmbălsămarea. În tot acest timp, de la aflarea veștii, pentru a-l putea aduce înapoi acasă pe cel pierdut, familia trebuie să facă demersurile pentru întocmirea actelor de deces și repatriere. Dar fiind vorba de un proces foarte complicat, mai ales ținându-se cont și de contextul emoțional, se recomandă colaborarea cu o agenție de pompe funebre specializată în servicii de repatriere decedați.

 

Ce criterii trebuie să îndeplinească o agenție de pompe funebre potrivită pentru repatrierea persoanelor decedate?

 

#1 Să aibă experiență

 

După survenirea decesului, sunt necesare o mulțime de acte speciale pentru repatrierea unui cetățean român. În primul rând, trebuie anunțate autoritățile locale din țara în care decesul a avut loc și apoi, de la Ambasada sau Consultatul Român de pe teritoriul

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *