Cu o investiție de peste 10 milioane Euro, pe o platformă industrială de 100.000 mp, Florea Grup a inaugurat cea de a treia fabrică Petra Pavaje

Compania și-a consolidat poziția la nivel național, prin construcția celei mai moderne fabrici de prefabricate de beton din vestul țării.

Astfel, la finalul lunii septembrie a avut loc inaugurarea celei de a treia fabrici Petra Pavaje. Aceasta este localizată în Comuna Vladimirescu din județul Arad și reprezintă o investiție de peste 10 milioane Euro, pe o platformă industrială de 100.000 mp.  

În prezent, Petra Pavaje Arad este cea mai eficientă și mai modernă fabrică de prefabricate de beton din vestul țării.  Capacitatea fabricii este de 6.000 mp/ zi. Produsele care ies pe poarta fabricii sunt atât pavaje standard și premium, cât și elemente pentru grădină, borduri sau elemente pentru garduri. Toate produsele au garanție 5 ani și sunt însoțite de certificări CE și ISO.

De altfel, tehnologia folosită este de ultimă generație și este dezvoltată în colaborare cu producători de top din Germania. Fluxul tehnologic al fabricii este integral automatizat, pentru a asigura o calitate optimă a produselor.

În contextul productiv, alături de liniile de fabricație de la Alba Iulia și Ploiești, Petra Pavaje poate produce 18.000 mp/zilnic, ceea ce o poziționează între cei mai mari producători de materiale de construcții din România. Un alt avantaj competitiv pe care fabrica de la Arad îl aduce companiei este logistica. Depozitul generos de la Arad permite asigurarea unui stoc permanent de marfă, dar și depozitarea comenzilor pentru clienții care achiziționează pavajul în extrasezon.

Fiind vorba de materiale de construcții cu o greutate mare, proximitatea e un element esențial

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *