Compania românească Dicor Land susține excelența în agricultură

Anul 2020 s-a dovedit a fi un an cu multe provocări în sectorul agricol prin prisma efectelor generate de pandemia de Covid-19 și a secetei severe, fermierii înregistrând în anul 2020 pierderi semnificative în privința culturilor agricole.

Pe fondul acestor rezultate, la nivel național în anul 2021 prioritățile principale ale agriculturii au vizat stabilitatea producțiilor și siguranța alimentară.

În vederea îmbunătățirii productivității culturilor și totodată a calității produselor agricole, fermierii au investit în utilaje și echipamente performante, asigurându-și astfel rezultate pozitive privind producțiile culturilor, indiferent de sezon.

Pentru ca sectorul agricol al țării să se dezvolte semnificativ este nevoie de o susținere constantă a fermierilor prin oferirea celor mai eficiente soluții adaptate necesităților acestora, contribuind la îmbunătățirea întregului agrosistem.

Dicor Land – Partenerul de încredere al fermierilor ce asigură performanța în agricultură

Dicor Land este o companie tânără românească ce furnizează fermierilor din întreaga țară utilaje și echipamente agricole performante și soluții adaptate necesităților acestora, susținând excelența în agricultură.

Dicor Land a aniversat de curând 10 ani de activitate, fiind în prezent cea mai mare companie din domeniu cu capital 100% românesc.

În spatele succesului companiei se află o filosofie bazată pe valori incontestabile ca devotamentul, implicarea și responsabilitatea pentru agricultura românească.

Fiind în permanență receptivă la nevoile fermierilor, compania Dicor Land reușește să răspundă cu succes cerințelor actuale ale acestora prin:

oferirea unor produse inovative; consiliere personalizată în ceea ce privește adoptarea unor decizii, care să le asigure reușita în business.

Indiferent de utilajele agricole

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *