Site icon FIN

Compania General Beton România a fost cumpărată de Holcim România

O mare companie din România a fost vândută, iar tranzacția a primit aprobarea autorității de concurență. Vorbim de achiziția unei afaceri de succes, cu tradiție și experiență de peste 24 de ani pe piața din țara noastră.

Astfel, Holcim România a achiziționat General Beton România, unul dintre cei mai importanți jucători locali din piața producerii și comercializării de betoane, tranzacția primind aprobarea autorității de concurență din ţara noastră.

În contextul unui comunicat de presă, în prezent, compania Holcim caută în permanență oportunități de creștere, iar cu fiecare investiție își propune să răspundă și angajamentului „Net Zero”, susținând tranziția către o lume care protejează viața planetei.

În opinia sa, „General Beton România SRL este un astfel de exemplu, este o afacere de succes, cu tradiție și experiență de peste 24 de ani pe piața din România, alături de care avem un parteneriat durabil, fiind și unul dintre clienții Holcim. Investim atât în extinderea operațiunilor noastre, prin achiziționat General Beton, dar și în creșterea capacităților de producție existente prin investiții majore în fabricile Holcim și Somaco.

Ca parte a angajamentului „Net Zero”, avem aprobate proiecte care vizează producerea de energie verde, reducerea emisiilor de CO2, precum și creșterea gradului de valorificare energetică a deșeurilor drept combustibili alternativi în fabricile noastre de ciment”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim România & Market Head Moldova.

General Beton România, jucător cheie din piața producerii și comercializării de betoane

În prezent, General Beton România S.R.L este unul dintre cei mai importanți jucători locali din piața producerii și comercializării

Articol complet pe Financiarul.ro - Imobiliare