Ce sunt aparatorile de noroi si care sunt avantajele lor?

Fie ca aveti o masina mica, un SUV sau un camion, atasarea aparatorilor de noroi la vehiculul dumneavoastra este o necesitate. Aceste accesorii auto, odata montate, protejeaza masina impiedicand murdaria, noroiul si pietricelele de pe carosabil sa ajunga la partile sensibile ale vehiculului, in special la caroserie care este predispusa la rugina si coroziune.

Aparatorile de noroi sunt investitii excelente pentru orice automobil. Este un accesoriu ieftin care va va economisi bani si timp in viitor. Spre exemplu, in cazul in care se circula pe un drum cu pietris, in urma contactului dintre roata si acestea, se vor arunca foarte multe pietre spre pragul masinii. Aparatorile vor evita acel contact prin captarea acelor mici pietricele si se va crea un efect de scut.

Unii oameni cred ca nu este necesara utilizarea acestor aparatori. Insa exista numeroase avantaje pe care le puteti obtine de la acest accesoriu simplu, in special daca locuiti in zone cu precipitatii sau circulati adesea pe drumuri nisipoase sau cu pietris:

protejeaza vopseaua de a fi ciobita sau deteriorata impiedica apa de pe strada si noroiul sa ajunga la partile vulnerabile ale masinii protejeaza pietonii de lovirea pietrisului si a altor resturi rutiere va mentin masina mai curata, ceea ce inseamna mai putine deplasari la spalatoria auto

Aparatorile de noroi se gasesc  in 3 variante constructive pentru 3 tipuri de autovehicule: aparatori noroi pentru autovehicule(masini mici), aparatori noroi pentru SUV-URI sau GIPURI (masini de teren) si aparatori noroi pentru autoutilitare (dube sau microbuze folosite la

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *