Aplicația românească Retargeting Biz revoluționează piața de e-commerce din CEE prin lansarea noii platforme de marketing automatizat all-in-one, dedicată magazinelor online și clienților acestora. Investiție totală de peste 3 milioane euro

Soluție all-in-one: reunește toate canalele de marketing relevante pentru un magazin online Reclame 100% automatizate, o rată de conversie cu până la 15% mai bună, valoarea medie a comenzii și timpul petrecut pe site cresc cu până la 20%, vânzările magazinelor online cresc cu până la 100% Poate fi utilizată de toate magazinele online, indiferent de mărime sau domeniul de activitate Activarea se face rapid, în doar câteva click-uri. Ușor de utilizat chiar și pentru cei cu nivel începător de marketing digital Platforma poate fi accesată și din aplicația mobilă Retargeting Biz, disponibilă pe iOS și Android 15 de ingineri software au lucrat simultan timp de doi ani și jumătate la realizarea noii platforme Misiunea companiei și a oamenilor din ea este una singură: comerț electronic ușor pentru magazinele online și clienții acestora!

 

Recent, compania românească Retargeting Biz, ce desfășoară operațiuni pe 4 piețe europene (România, Ungaria, Grecia și Bulgaria) a lansat oficial noua platformă de marketing automatizat all-in-one, dedicată magazinelor online locale și internaționale și clienților acestora.

Cu o investiție de peste 3 milioane de euro, folosind tehnologii de ultimă generație, noua platformă Retargeting Biz revoluționează piața de e-commerce, poziționează magazinele online la un nivel de top și oferă clienților din online experiențe unice. 

“Produsul nou este deja activ, o parte dintre clienții existenți deja au fost migrați pe noua tehnologie, iar feedback-ul lor este WOW! Ușor de folosit, bazată pe AI și automatizarea proceselor, resurse bogate de design grafic și conținut

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *