5 reguli de aur pentru amenajarea spațiului de lucru în dormitor

Spațiile de lucru ar trebui să fie zone în care liniștea și intimitatea primează. În contextul actual al muncii de acasă, tot mai multe persoane optează pentru amplasarea biroului în living, însă ce te faci atunci când acest lucru este posibil? Simplu, te muți în dormitor! Cum ar trebui amenajat spațiul de lucru în dormitor și ce reguli trebuie să respecți? Află din rândurile de mai jos:

 

Nu aglomera spațiul inutil!

Dormitoarele ar trebui să fie spații aerisite, care să faciliteze odihna. În definitiv, dormitorul este folosit pentru somn, însă în același timp el este o cameră intimă, în care poți lucra în liniște. Optează, așadar, pentru o noptieră lângă pat, în prelungirea căreia să așezi o măsuță de lucru sau un mic birou, astfel încât să poți lucra liniștit. Poți găsi noptiere la preturi bune chiar și fără ca acestea să îți afecteze bugetul, la fel ca și măsuțele pentru amenajarea colțului de lucru.

 

Profită de lumina naturală!

Dormitorul este o cameră mai retrasă, prin definiție, însă regula de aur atunci când îți amenajezi un spațiu de lucru spune să folosești cât mai mult lumina naturală. De aceea, masa de lucru sau biroul ar trebui să fie poziționate pe cât posibil în dreptul unei ferestre. Firește, nu te vei putea bucura de lumina naturală pe tot parcursul zilei, așa că va fi nevoie să amplasezi probabil pe birou și o lampă care să te ajute să obții nivelul de luminozitate dorit. 

 

Folosește perdele și

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *