4 trucuri utile de întreținere a canapelei

Canapeaua este una din piesele de mobilier indispensabile în aproape orice locuință. Aici te poți tolăni în siguranță și confort după o zi obositoare de lucru, dar este și locul ideal de unde urmărești un film bun sau serialul  preferat alături de cei dragi. Datorită utilizării sale, canapeaua este însă și unul din obiectele de mobilier din locuință care se deteriorează cel mai frecvent. 

Dacă nu ai posibilitatea de a o schimba sau de a-ți achiziționa una nouă pe cât de des ai dori, îți oferim mai jos patru trucuri utile care te vor ajuta să protejezi și să întreții în siguranță canapeaua ta, astfel încât să te poți bucura de ea pentru un timp cât mai îndelungat.

Retapițează.

Una din modalitățile cele mai utile de a folosi în continuare o canapea pe care nu dorești să o înlocuiești este să o retapițezi. De multe ori piesele de mobilier din lemn masiv, chiar dacă au vechime mai mare, au o structură mai bună decât unele noi și moderne, pentru care ar trebui să scoți din buzunar, în plus, o sumă mai mare de bani. De asemenea, poate că preferi structura vechii tale canapele, care îți oferă un anumit tip de confort sau susținere a spatelui și a șezutului.

Retapițarea canapelelor, fotoliilor sau a unor scaune vechi folosind materiale noi, moderne va oferi un aspect înnoit vechilor piese de mobilier și te va scuti de o investiție financiară mult mai mare. Apelează la această modalitate

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *