Site icon FIN

4 idei de concepte in HoReCa de luat in calcul pentru un nou business

Este un adevăr cunoscut în piața HoReCa faptul că un restaurant de succes nu se bazează doar pe preparate de top și pe chefi de renume. Dacă vrei să începi un business în acest domeniu care este deja unul ofertant, cu mii de locații concurente, este important să te diferențiezi de restul pieței, iar aici design-ul locației cântărește aproape la fel de mult precum serviciile și produsele pe care le pui la dispoziție clienților.

Ceea ce definește un restaurant este conceptul pe care îl are la bază, iar acesta trebuie să fie unul unitar, de la mâncare, la locația unde este amplasat, decor, iluminat și chiar și muzica ambientală care umple locul. Ți-am pregătit 4 idei de concepte în HoReCa de luat în calcul pentru un nou business:

 

Fast-Casual

 

Restaurantele de tip Fast-casual îmbină conveniența unui Fast-food și atmosfera comfortabilă a unui restaurant atunci când se acordă atenție sporită la amenajare restaurant. În momentul de față, mesele în oraș nu mai sunt doar o activitate de weekend, întrucât persoanele nu mai au timpul și dispoziția de care au nevoie pentru a-și prepara mesele.

 

În acest context, un restaurant Fast-casual va fi preferat de multe persoane, iar meniurile pot fi alcătuite de preparate îndrăgite de majoritatea persoanelor – pizza, paste, burgeri și alte feluri rapide, dar gusoase.

 

Food Truck

 

Un alt concept care a devenit din ce în ce mai popular este cel de Food Truck. Acesta presupune van-uri ce pot fi plasate oriunde, cu bucătării

Articol complet pe Financiarul.ro - Imobiliare