Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, anunță facturi mai ieftine la energie electrică și gaze pentru această iarnă

Europarlamentarul Daniel Buda anunță facturi mai ieftine la energie electrică și gaze pentru iarna care va urma pentru milioane de români. Guvernul a decis compensarea prețului până la 31 martie 2022.

Măsurile pentru contracararea scumpirilor, de ajuns pentru populație?

Guvernul Cîțu a luat măsuri care să contracareze scumpirea gazelor și a energiei electrice, scrie Ziua de Cluj, citându-l pe Daniel Buda.

Astfel, „Guvernul condus de Florin Cîţu, chiar dacă este un guvern interimar, a venit cu o serie de măsuri care sunt menite să contracareze aceste creșteri de prețuri. Această creștere are loc la nivel modial, are cauze multiple care, desigur, prea puțin contează pentru populație. Pentru că populația are nevoie de măsuri concrete și măsuri ferme din partea guvernanților. Și, iată, Guvernul lui Florin Cîțu a venit cu câteva măsuri care, spun eu, ne vor permite tuturor și vor permite românilor să treacă cu bine peste perioada de iarnă”, a declarat duminică europarlamentarul Daniel Buda.

Compensații pentru români

Daniel Buda a anunțat că de compensarea prețului la energie, care va avea loc între 1 noiembrie 2021 și 31 martie 2022, vor beneficia 5,2 milioane de familii, adică 13 milioane de români.

În contextul socialo-financiar, “Aceste reduceri de prețuri vor apărea direct pe factură, astfel că populația sau beneficiarii nu vor avea de făcut niciun fel de demers scriptic, birocratic, pentru a putea beneficia de aceste reduceri. Impactul acestor reduceri va fi asupra a 5,2 miloane de gospodării din România, ceea ce înseamnă 13 milioane

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *