Cum poti face investitii direct prin mobile banking de la Libra

Libra Internet Bank a incheiat un parteneriat cu TradeVille, prin care clientii persoane fizice ai bancii pot accesa bursa romaneasca si marile burse internationale, cu ajutorul aplicatiei de mobile banking.

Functionalitatea ofera clientilor Libra Internet Bank cea mai simpla cale de a deschide un cont de tranzactionare si de a investi direct de pe telefonul mobil la Bursa de Valori Bucuresti si pe cele mai mari burse din lume, prin serviciul furnizat integral de catre TradeVille.

“Continuam sa simplificam lucrurile si sa adaugam valoare serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Prin noua optiune, cei care vor sa faca investitii pe bursele interne sau internationale vor gasi in aplicatia noastra de mobil o sectiune dedicata, care le va facilita deschiderea si operarea unui cont de tranzactionare pe platforma partenerului nostru, TradeVille”, a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

Tehnologia ne permite acum sa accesam servicii financiare integrate cu doar cateva click-uri, din acelasi ecran familiar de telefon.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

“In parteneriatul anuntat astazi, TradeVille aduce experienta de 25 de ani pe piata de capital si consecventa celui mai activ broker pentru clientii de retail. Credem intr-un viitor simplu, accesibil si prietenos al finantelor personale in Romania completat de onestitate si respect pentru client”, a declarat Mihaela Biciu, director general al TradeVille.

Mai puteti citi:

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *