Cu preţuri între 1.900 şi 2.700, Huawei a lansat în România ceasul smart GT 3 Pro

Compania Huawei a lansat în România smartwatch-ul GT 3 Pro care este disponibil în două variante: carcasă frontală din titan sau din ceramică. Prețurile, în funcție de versiune, sunt cuprinse între 1.899 lei și 2.699 lei, anunță compania.

Iar, Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, este disponibil pentru precomandă începând cu data de 18 mai, la prețul recomandat de 2.199 lei pentru modelul Silver (brățară de piele) și la prețul de 2.699 lei pentru modelul Shallow Gold (brățara din ceramică).

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1.899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Editon, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2.399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

Concurenții Huawei sunt Samsung, Apple, Fitbit, Garmin, Amazfit, Xiaomi și Oppo.

Din recomamdările sale, compania spune că autonomia bateriei este de până la 7 zile în versiunea ceramică și de până la 14 zile în versiunea Titan.

Astfel, Ceasul are ecran color AMOLED de 1,43 inci, cu rezoluție HD 466 x 466 pixeli.

Watch GT 3 Pro introduce pentru prima dată analiza EKG pe dispozitivele portabile Huawei.

Versiunea cu carcasă frontală din ceramică dispune de o lentilă din sticlă de safir extrem de dură, ceea ce o face foarte rezistentă la zgârieturi și spargere, susține compania.

Articol complet pe Financiarul - Bani - Finante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *