Coinbase, debut spectaculos pe bursa din News York. Care a fost valoarea de deschidere

Actiunile Coinbase, platforma de tranzactionare a criptomonedelor, si-au facut miercuri o intrare fulgeratoare pe bursa.

Actiunile Coinbase Global Inc., cel mai mare schimb de criptomonede din SUA, au inceput sa se tranzactioneze miercuri sub simbolul COIN. Compania, infiintata in 2012, ofera o varietate de servicii financiare axate pe bitcoin si alte 50 de criptomonede. Este prima companie criptografica importanta care a devenit publica si a facut acest lucru printr-o listare directa.Care este pretul actiunilor Coinbase?

Actiunile Coinbase s-au deschis la 381 USD pe piata Nasdaq Global Select si au crescut pana la 429,54 USD in primele cateva minute de tranzactionare, inainte de a se retrage si de a urca in jur de 400 USD. Bursa stabilise marti un pret de referinta de 250 USD, dar nu s-au executat tranzactii la acel pret.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Directorul Coinbase, unul dintre cei mai bogati din lume

Brian Armstrong a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din lume dupa ce Coinbase Global Inc. a devenit publica, scrie wsj.com.

Coinbase, cofondata de Armstrong in 2012, conduce cea mai mare bursa bitcoin din SUA si a fost prima companie majora axata pe criptomonede care a devenit publica in tara.

La inceputul tranzactionarii, a obtinut o evaluare de peste 100 de miliarde de dolari, ceea ce ar face ca procentul de 20% detinut de Armstrong sa valoreze de aproximativ 20 de miliarde de dolari.

Acest lucru il plaseaza pe directorul executiv in varsta de 38 de ani printre cele mai bogate 100 de oameni din lume, pe baza listei miliardarilor Forbes.

Cu toate acestea, Armstrong ramane in mare parte necunoscut in afara cercurilor criptografice si este ceva de enigma in interiorul lor. El nu este fondatorul sau evanghelistul cripto al Silicon Valley.

Rareori vorbeste in presa si participa la cateva conferinte. Contul sau de Twitter este, conform standardelor acestei platforme, neobisnuit de linistit.Ce este Coinbase

Coinbase este o aplicatie care va permite sa cumparati si sa vindeti tot felul de criptomonede, cum ar fi bitcoin, ethereum, litecoin si altele aproximativ 50, conform CNBC.

De asemenea, puteti utiliza Coinbase pentru a converti o criptomoneda in alta sau pentru a

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *