Stevie Wonder se muta in Ghana din cauza agitatiei politice din Statele Unite. Cantaretul nu vrea ca copiii lui sa se roage sa fie respectati

Cantaretul american Stevie Wonder a anuntat ca se va muta in Ghana din cauza situatiei politice din Statele Unite, scrie EFE.

Artistul, originar din Michigan, a spus ca i-ar placea sa se intoarca sa-si vada tara din nou “zambind”. “As vrea sa vad acest lucru inainte de a se muta in Ghana, pentru ca o voi face”.

Dupa cum a declarat intr-un interviu in emisiunea jurnalistei Oprah Winfrey si care va fi difuzat la CNN, decizia a fost luata.

Winfrey l-a intrebat: “Te vei muta permanent in Ghana?”, iar cantaretul si compozitorul, al carui nume real este Stevland Hardaway Morris si are 70 de ani, a afirmat ca o va face.

Autorul celebrelor melodii “You Are the Sunshine of My Life” sau “I Just Called to Say I Love You” a subliniat ca nu vrea sa-i auda pe copiii lui ca trebuie sa se roage sa fie respectati si apreciati: “Ce e asta?”.

Potrivit mass-media americane, nu este prima data cand muzicianul ia in considerare mutarea in Ghana. In 1994, a spus ca simte ca are “un sentiment al comunitatii mai apropiat” de aceasta tara decat de SUA.

Wonder a invatat sa cante la pian, baterie si la armonica la varsta de 9 ani si a semnat un contract cu casa Motown in 1961. De atunci, a castigat 25 de premii Grammy, unul onorific si a fost nominalizat de 74 de ori.

Mai puteti citi:

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *