Statele Unite: Momentul prabusirii avionului F-35B, suprins de martori oculari (Foto/Video)

Asa cum probabil stiti deja, un avion F-35B al US Marine Corps s-a prabusit marti dupa-amiaza, ora locala 16:00, in apropierea bazei aeriene El Centro, California, in urma unei coliziuni aeriene cu un KC-130J.

Intre timp, pe retele de socializare si pe site-urile de specialitate din domeniul apararii a aparut un material video – dupa cum precizeaza si analistii OSINT care se ocupa de sectiunea The War Zone, ai publicatiei The Drive – in care se poate observa momentul in care avionul F-35B al US Marine Corps se izbeste puternic de sol, dupa ce in aer a suferit mai multe avarii in urma coliziuni cu o aeronaval de realimentare KC-130J, scrie DefenseRomania.ro.

F-35B Crashing Ground After Mid-Air Collision With KC-130J pic.twitter.com/dPBdVjokJ9

– vlad vlad (@vladwlad777) September 30, 2020

Potrivit The War Zone, momentul prabusirii avionului F-35 B a fost surprins de mai multi martori ocular care se aflau intamplator in zona. Locul prabusirii F-35B ar fi in apropiere de Marea Salton, la nord-est de San Diego.

Video Emerges Of Marine Corps F-35B Crashing Into The Ground After Mid-Air Collision With KC-130J #avgeek #aviation https://t.co/UNJaLpdskN

– Aviation Mobile Apps (@aviation_apps) October 1, 2020

Pe 29 august, la aproximativ ora locala 16:00 a SUA, a fost raportat ca un F-35B a intrat in coliziune cu un KC-130J, provocand dau grave ambelor aeronave, in timpul unei misiuni de realimentare, efectuata in spatiul aerian al Californiei, avand ca rezultat nefericit prabusirea avionului de generatia a V-a.

Aeronava KC-130, folosita ca avioane de realimentare pentru aviatia maritima americana, dupa incidentul petrecut in spatiul aerian, a efectuat o aterizare de urgenta langa Aeroportul Regional Jacqueline Cochran din Therma.

Marine F-35B Crashes After Collision With KC-130 Over California; All Aircrew Recovered Safely – USNI Newshttps://t.co/409lze8hR8 pic.twitter.com/P4qYkEt5n8

– USNI News (@USNINews) September 30, 2020

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *