O noua statuie cu Melanie Trump a fost dezvelita in Slovenia. Este din bronz si inlocuieste originalul din lemn, incendiat in iulie

O statuie din bronz in marime naturala care o infatiseaza pe prima doamna a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a fost dezvelita marti, langa orasul ei natal, Sevnica, in sud-estul Sloveniei, pentru a inlocui originalul din lemn incendiat in iulie, relateaza Reuters.

Sculptura din lemn a Melaniei Trump a fost incendiata in noaptea de 4 iulie, cand in Statele Unite se sarbatorea Ziua Independentei.

Urcata pe un trunchi de copac de 2,8 metri inaltime, noua statuie din bronz prezinta trasaturi aspre si o fata de nerecunoscut a primei doamne a SUA.

Alaturi se afla o placa cu mesajul “Aceasta statuie este dedicata amintirii eterne a unui monument pentru Melania care se afla in aceasta locatie”.

Statuia originala din lemn comandata de artistul american Brad Downey, care traieste la Berlin, a fost sculptata cu un fierastrau de catre artistul local Ales Zupevc.

Sculptura din lemn a fost pictata cu albastru pal amintind de haina pe care prima doamna a SUA a purtat-o la ceremonia de investire a sotului ei, Donald Trump. Noua statuie din bronz nu are culori.

In ianuarie, o statuie din lemn cu chipul lui Donald Trump, realizata de un artist local in 2019, a fost incendiata in orasul Moravce din Slovenia, la est de capitala Ljubljana.

[embedded content]

Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *