Digitalizarea saloanelor de beauty în 2022

În ultimii ani mediul online a cunoscut o evoluție considerabilă, ceea ce a făcut ca majoritatea afacerilor să migreze în acest spațiu virtual, indiferent de aria de activitate a acestora.

Numărul utilizatorilor, precum și timpul petrecut de aceștia pe internet au crescut astfel încât digitalizarea a devenit necesară în procesul de evoluție al oricărui business. Domeniul beauty este de asemenea unul dintre domeniile în care se regăsește în mod vizibil nevoia unei schimbări în ceea ce privește prezența profesioniștilor în mediul online.

În 2022 agenda clasică nu mai este la fel de folositoare în saloanele de beauty

Ca profesionist în domeniul beauty, agenda în care să notezi rezervările și informațiile suplimentare a reprezentat pentru mult timp cel mai important instrument. Deși s-a dovedit a fi de multe ori utilă, cu siguranță ți s-a întâmplat fie să notezi o programare la o altă oră față de cea cerută, fie să nu îți fie onorată programarea, iar tu să îți pierzi timpul. Dependența față de acest sistem de notat rezervări a atras după sine și numeroase momente în care ai fost întrerupt de clienții care voiau o programare.

Digitalizarea propriului business este soluția potrivită prin care să elimini definitiv aceste obstacole din activitatea ta profesională, în care fiecare oră este importantă.

Prima aplicație de programări online din România îți oferă oportunitatea digitalizării precum și multiple beneficii odată cu aceasta.

Cu ajutorul platformei MERO în care sunt înscriși în prezent 1.000 de profesioniști, clienții tăi se vor programa în timp ce tu îți concentrezi

Articol complet pe Financiarul.ro - Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *