Cum a rezolvat politia indiana o fotografie in care un agent si un suspect nu purtau masti de protectie

Politia din orasul indian Gorakhpur a postat pe Twitter o imagine cu un politist si un suspect arestat, insa niciunul nu purta masca.

Internautii au criticat dur fotografia, avand in vedere ca India se confrunta cu o situatie grava din cauza pandemiei de COVID-19. Drept urmare, fotografia a fost stearsa de pe contul de Twitter, iar in locul ei a fost postata o imagine prelucrata rudimentar, in care celor doi li se adaugasera pe fata masti de protectie, informeaza The Independent, citat de Digi24

Politia din Gorakhpur a postat fotografia originala duminica. PAsemenea multor alte state din India, in Uttar Pradesh, cel mai populat stat din tara, purtarea mastii de protectie in afara locuintei este obligatorie inca din aprilie.

Before After pic.twitter.com/p26Z2hIbfn

– Piyush Rai (@Benarasiyaa) January 10, 2021

Desi criticile aspre au dus la stergerea imaginii de pe contul de Twitter al politiei din Gorakhpur, situatia nu s-a oprit aici. La scurt timp, imaginea a fost repostata pe contul politiei, dar nu inainte sa fie supusa unei prelucrari digitale de slaba calitate, prin care celor doi barbati le-au fost adaugate masti de protectie.

Noua imagine nu a trecut neobservata de utilizatorii de Twitter, care au declansat o noua runda de comentarii, de data aceasta fiind criticata si prelucrarea slaba a imaginii.

Citeste si:
Zece bebelusi au murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un spital din India. Premierul tarii: “O tragedie care imi distruge inima”

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *