„Ca o telenovelă”: Viața plină de farmec a soției lui El Chapo, arestată recent de autoritățile americane

Arestarea pe baza acuzațiilor de trafic de droguri, Emma Coronel Aispuro, o fostă regină a frumuseții și soția șefului drogurilor închis Joaquin „El Chapo” Guzman, a avut o viață în stil telenovelă care se încadra în cartelurile hiper-violente mexicane, faimă și maternitatea.
Coronel, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit cu tânărul în infamie și avea un loc în primul rând la jocul cu pisici și șoareci de mare miză al lui Guzman, cu agenți mexicani și americani care îl urmăreau.

Coronel, un cetățean dublu SUA-Mexic, a fost arestată luni pe Aeroportul Internațional Dulles și urmează să se prezinte marți la un tribunal din Districtul Columbia din SUA, acuzată de distribuirea de cocaină, heroină și alte droguri.

Coronel i-a atras atenția lui Guzman, care este mai mare cu 30 ani decât ea, când ea era o regină a frumuseții, în adolescența ei.

S-au căsătorit după ce ea a împlinit 18 ani în 2007 și au fiice gemene, petrecându-și întreaga viață de căsătorie cu Guzman, fie în închisoare, fie pe fugă ca lider al puternicului cartel Sinaloa. Guzman execută o condamnare pe viață într-o închisoare din SUA.

Faima lui Coronel a crescut în timpul procesului din 2019 al lui Guzman de la New York, unde a devenit o senzație media cu ținutele sale de designer și loialitatea pe care i-a arătat-o ​​soțului ei – chiar și în momentul în care procurorii au detaliat cum a păstrat un șir de iubite.

Ea a devenit chiar un personaj cheie în

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *