O nouă destinaţie cucerită pe harta lumii: Galele I Success Awards au ajuns în Veneţia!

După Emiratele Arabe Unite şi superba Coastă de Azur a Franţei, Galele I Success au bifat încă o locaţie de vis, în cadrul expansiunii globale. Un eveniment de marcă, al treilea la nivel internaţional organizat de antreprenoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu, a avut loc, de această dată, în însorita Italie. Veneţia a fost, în prima lună de toamnă a lui 2021, gazda unei noi ediţii a Galei I Success Awards. De pe 3 până pe 5 septembrie, oraşul gondolelor a adunat oameni cu poveşti inspiraţionale, ale căror realizări merită auzite şi, mai ales, recompensate.

PREMIILE I SUCCESS, DECERNATE ÎNTR-UN LOC EMBLEMATIC AL ITALIEI

Esenţa călătoriei în Pensinsulă, la fel ca la precedentele evenimente, a fost aşadar celebrarea reuşitei la cel mai înalt nivel şi crearea unui mediu de networking, unde oameni excepţionali, care au dus ideea de antreprenoriat la superlativ, s-au putut întâlni şi au putut discuta oportunităţi de business. Pe 5 septembrie, a avut loc Marea Premiere. Cei care şi-au croit drum spre succes în modă, entertainement, politică, administraţie ori medicină au fost invitaţi la o gală specială, marca I Success Awards, la Hilton Molino Stucky, un hotel de lux de pe insula veneţiană Giudecca şi, totodată, un loc iconic pentru Italia şi pentru arhitectura ei.

CONTESA CHIARA MODEICA DONA DALLA ROSE, INVITAT SPECIAL AL GALEI

Unul dintre cei mai mari iubitori ai frumosului, contesa Chiara Modica Donà Dalle Rose, preşedintele Bienalei de Artă Sacră şi membru al Consiliului de Administraţie

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *