Cum este bine să-ţi calculezi cheltuielile să nu fii nevoit să faci datorii, oricât de mic ți-ar fi salariul

Singurul lucru care te reține de la a deveni un milionar este propria ta viziune, despre ceea ce ar însemna să fii unul, spune milionarul și autorului best-selling Phillip J. Muller, potrivit publicației Businessinsider.

În cartea sa Geldrichtig, Muller explică modul în care orice persoană poate ajunge milionară, dacă învață să gândească asemenea unei persoane bogate.

În contextul bani-cheltuieli, în timp, filmele și poveștile de tip „îmbogățește-te rapid”, au făcut oamenii să creadă că cei bogați nu fac niciun efort și își petrec timpul doar cheltuind bani, iar întregul lor succes se bazează pe noroc sau pe faimă, însă realitatea este diferită, potrivit lui Muller.

Să devii un milionar adevărat înseamnă să adopți mentalitatea unui consumator foarte conștient, care se gândește dacă ceea ce vrea să își cumpere este ceea ce vrea cu adevărat, ceva de care are nevoie sau dacă există o alternativă mai ieftină.

Astfel, Economisirea, evitarea datoriilor, controlarea cheltuirii impulsive – sunt doar câțiva dintre pașii pe care trebuie să-i faci pentru a-ți însuși felul de a gândi al unui milionar.

Să pui bani deoparte este esențial

Phillip J. Muller recomandă crearea promptă a obiceiului de a economisi bani și de aplicarea acestuia tuturor ocaziilor.

În viaţa de fiecare zi, „Este despre a gândi dacă vrei să-ți cheltui și astăzi banii pe a cincea pereche de sneakerși pentru că brusc simți că ai cu adevărat nevoie de ei, când în realitate îi vei folosi o singură dată”, spune scriitorul milionar.

În general, mulți oameni nu realizează cât

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *