Care sunt previziunile lui Bill Gates pentru 2022

În ultimii ani se stie despre eforturi caritabile și investiții semnificative într-un număr mare de domenii științifice şi despre previziunile lui Bill Gates legate de viitor care continuă să fie foarte relevante, mai ales când vine vorba de pandemie.

Astfel, Bill Gatrs, la mijlocul acestei săptămâni, a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Twitter organizată de Devi Sridhar, șeful catedrei de sănătate publică din cadrul Universității Edinburgh. În contextul exploziei cazurilor de Covid-19 la nivel global, în mod inevitabil, discuția a gravitat și în jurul acestui subiect. Cercetătorul de la Edinburgh a fost curios să audă perspectiva fondatorului Microsoft asupra Omicron și a viitorului pandemiei.

Bill Gates este mai optimist decât ai crede

Chiar dacă planeta se confruntă cu cele mai mai mari numere de infecții cu Covid-19, din cauza variantei Omicron, Gates este optimist în ceea ce ne rezervă viitorul. După ce se termină valul actual de infecții, filantropul american este de părere că vom vedea mult mai puține cazuri până la finele anului 2022. Mai mult decât atât, tot după valul cauzat de Omicron, fost șef al gigantului din Redmond este încrezător că infecțiile cu Covid vor putea fi tratate precum gripa sezonieră.

Din punct de vedere al previziunilor lui  Bill Gates, acestea ar putea părea prea optimiste la prima vedere, dar realitatea este că opinii similare au fost formulate și de alți experți epidemiologi în ultimele săptămâni.

Consensul este că, deși Omicron se răspândește semnificativ mai rapid, numărul spitalizărilor este mult mai mic

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *