Aether este prima cryptomonedă românească ce va fi lansată în spațiu

În rețeaua Binance Smartchain s-a lansat Aether, cryptomoneda românească, la sfârșitul anului trecut, cu capitalizare de piață de 750.000 de dolari și 5.648 de investitori. Inovația acestui proiect ambițios constă în faptul că va ajunge în spațiu și totodată va dezvolta, în viitor, sateliți care să  fie folosiți exclusiv de alte monede digitale.

Aether va trimite în spațiu sateliți utili și pentru alte cryptomenede

În contextul spaţial, Atether va fi prima crytomoneda trimisă efectiv în spațiu, cu o rachetă aparținând ARCA Space, o companie aerospațială românească ce a lansat deja două rachete stratosferice și a câștigat două contracte guvernamentale, unul cu Guvernul României și altul cu Agenția Spațială Europeană.

Concret, lansarea rachetei cu propulsie ecologică ARCA Space va avea loc la finele lunii ianuarie, începutul lunii februarie.

În plus, Aether va dezvolta și trimite în spațiu sateliți care să fie folosiți de alte cryptomonede ce dețin propriile blockchainuri (tehnologia care securizează stocarea și tranzacțiile de monede digitale) pentru a rula noduri (dispozitivele participante în rețeaua blockchain, care descarcă, stochează și actualizează constant întregul registru de date) în spațiu, negociind deja semnarea unor contracte în acest sens.

Susținută de unul dintre cei mai cunoscuți analiști crypto

O altă premieră pentru monedele digitale românești este că Aether a apărut deja pe renumitele billboarduri din Times Square, New York. În plus, Aether beneficiază de sustinerea lui David Gokhshtein, membru al consilului finaciar Forbes, redactor al publicației și un binecunoscut analist în lumea crypto.

Mai mult, Aether beneficiază și de o campanie

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *