Prima reacție a lui Novak Djokovic, din hotelul în care este obligat să stea până pe 10 ianuarie

Novak Djokovic (locul 1 ATP) este obligat să stea într-un hotel din Melbourne până luni, 10 ianuarie, când Tribunalul Federal va analiza contestaţia depusă de către avocații tenismenului sârb.

Novak Djokovic așteaptă decizia instanței, într-un hotel din Melbourne

În contextul dat, Djokovic (34 de ani) încearcă să anuleze decizia autorităților australiene de a-i respinge viza de călătorie, pentru a putea participa la Australian Open 2022.

Până la decizia instanței, Novak Djokovic rămâne într-un hotel de carantină, în care se află mai mulți refugiați. Fanii lui Djokovic, dar și cei care se opun vaccinării anti-COVID, protestează în fața hotelului.

în acest sens, tenismenul sârb a avut prima reacție publică după controversa privind documentele sale de călătorie.

Djokovic a fost văzut la geamul camerei de hotel, și-a salutat fanii și a format o inimă cu mâinile, mulțumindu-le pentru susținere.

Novak Djokovic, în pericol să rateze Australian Open

În contextul legal, tribunalul federal din Melbourne a anunțat că audierea completă în acest caz a fost programată pentru luni, 10 ianuarie. Instanța a precizat că nu are toate declarațiile și documentele necesare din partea ambelor părți implicate.

În opinia sa, Chris Tan, reprezentantul Ministerului pentru Imigrări, a precizat că autoritățile preferă o decizie rapidă în acest caz, dar nu contestă amânarea deciziei.

La rândul lor, avocații lui Novak Djokovic au precizat că este o situație „la limită”, dar s-au declarat încrezători în șansele de reușită ale contestației privind anularea vizei de călătorie.

Conform The Canberra Times, judecătorul Anthony Kelly a cerut o declarație scrisă din

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *