Institutul de Studii Financiare (ISF) a lansat o platformă ce listează stagiile de practică din domeniul financiar disponibile pentru studenți

Institutul de Studii Financiare a lansat platforma stagii.isf.ro care listează stagiile de practică din domeniul financiar disponibile pentru studenţi, instituţia menţionând că în ultimul an, peste 2.500 de elevi şi studenţi au beneficiat de programele de educaţie financiară ale ISF.

ISF a prezentat pe data de 5 octombrie, în cadrul dezbaterii online organizată de Ziua Internaţională a Educaţiei, proiectele din domeniul Educaţiei pe care le desfăşoară în parteneriat cu diferite companii, instituții sau universități.

„În ultimul an, peste 2.500 de elevi şi studenţi au beneficiat de programele de educaţie financiară ale ISF. Este un angajament pe care ni-l onorăm în continuare, derulând programele existente şi dezvoltând altele noi! Educaţia financiară este esenţială pentru creşterea calităţii economiei şi a nivelului de trai al populaţiei şi ne vom concentra resursele pentru a creşte nivelul de cultură financiară dar şi de deveni o punte sustenabilă între mediul academic şi mediul de afaceri”, a declarat, în cadrul evenimentului, Marian Siminică, directorul executiv al ISF.

La dezbatere au mai participat Mihaela Onofrei, prorector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Alexandru Ciuncan, director general UNSAR, Cătălin Câmpeanu, director adjunct ISF, Laura Naghi – coordonator Departament Educaţie Financiară din cadrul ISF, Raluca Lădaru, coordonator Cercetare şi Revista de Studii Financiare ISF, Alexandra Bontaş, şef Serviciu Monitorizare şi Educaţie Financiară din cadrul ASF. De asemenea, au participat şi reprezentanţi ai peste 10 centre universitare din toată ţara.

Cu această ocazie, ISF a lansat platforma stagii.isf.ro, din cadrul proiectului „Stagii de practică pentru studenţi” care concretizează

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *