Darin, tânărul care transformă corigenții în premianți, într-o săptămână

Aceasta este ecuația pe care a rezolvat-o  Darin Madzharov, fondatorul unei platforme online care îi ajută pe elevi să înțeleagă mai bine materia din școală, să-și facă temele  ușor și repede și să ia note foarte bune.

Specialist în Știința Calculatoarelor, Darin este pentru elevi, eroul zilelor lor –  tânărul care îi învață să învețe și să-și dezvolte abilități esențiale pentru succesul în viață.

Și asta pentru că lecțiile video sunt animate, interesante, ușor de înțeles, au conținut scris si audiocaptivant și conțin exemple din viața de zi cu zi.

Așa le-a conceput Darin, încă din 2011, pe vremea când își făcea doctoratul în Belgia și o ajuta la teme pe sora lui, care era elevă de liceu. Ca să nu explice de multe ori aceeași noțiune, făcea videoclipuri scurte, pe care sora lui le arăta și colegilor.  De le ei, Darin primea mesaje  de încurajare “Mai fă, mai fă! Explici foarte bine. Înțelegem tot.”

Iar el a luat lucrurile în serios, și-a întrerupt doctoratul și s-a întors în țara lui natală,  Bulgaria, ca să dezvolte o platformă online de educație cu conținut video.

9 ani mai târziu, site-ul a devenit cea mai premiată platformă educațională din Bulgaria cu peste un milion de utilizatori înregistrați.

După succesul imens avut acolo, acum un an eduboom.ro  a venit și în România! Ca să-i ajute pe elevi să se descurce mai bine la școală, pe părinți să nu mai caute meditatori la diferite materii, iar pe profesori să predea mai ușor online, folosind

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *