VIDEO Imagini spectaculoase din drona cu autostrada Sibiu – Pitesti. Tronsonul IV include un tunel de 1,3 km sub Dealul Momaia

Tronsonul patru al autostrazii Sibiu Pitesti a fost licitat inca din martie 2019, dar nici pana acum CNAIR nu a anuntat castigatorul care trebuie sa construiasca cei 10 km de autostrada. Totusi, se pare ca cea mai buna oferta este cea a chinezilor de la China Railway, care au 3 ani ca sa construiasca acest tronson ce include si un tunel de 1,35 km sub Dealul Momaia.

“CNAIR a licitat, in martie 2019, acest sector de aproape 10 km, evaluat la 2 miliarde de lei si care va fi proiectat in 16 luni si construit in 44 de luni. Pe traseu va fi construit un tunel de 1,35 km sub dealul Momaia.

Pana in acest moment, CNAIR nu a anuntat castigatorul. Se pare ca cea mai buna oferta este cea a chinezilor de la China Railway. Compania de drumuri le-a cerut o serie de clarificari suplimentare in ultimele luni, solicitari respinse de CNSC.

Prin urmare, CNAIR trebuie sa anunte castigatorul acestei licitatii in vederea consumarii potentialelor contestatii si demararii acestui lot deosebit de important de autostrada”, a anuntat Asociatia Pro Infrastructura, pe pagina ei de Facebook.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

[embedded content]

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *