Misterele din subteranele unui triunghi amoros si financiar. Cum intretin doua surori relatii profitabile cu sindicalistul Ion Radoi

Un triunghi extrem de favorabil, atat sentimental cat si financiar, a iesit la suprafata in urma scandalului de la Metrorex. In acesta sunt implicate doua surori, cu care sindicalistul Ion Radoi neaga ca ar avea vreo legatura amoroasa sau pecuniara, dar spune ca sunt simple cunostinte de familie.

Ziare.com a cautat mai multe date pe platforma Confidas, legat de firmele care le leaga pe Claudia Elena Minea si pe Adina Iuliana Mihale, si a decoperit o increngatura de firme care detin o serie de puncte de lucru in cele mai aglomerate statii de metrou.Claudia Elena Minea

Claudia Elena Minea este actionar in cadrul a patru firme care au spatii comerciale la metrou pe CAEN-ul 4719 – Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Prima dintre acestea este Ando Business Assistance S.R.L., unde este administrator si unic asociat. Se pare ca aceasta firma a mers binisor, pentru ca a inregistrat o cifra de afaceri de 25.617 euro, cu un profit de 8.920 de euro in 2019.

Pe aceasta firma are doua puncte de lucru. Unul este cu contract de inchiriere valabil intre 5 mai 2020 si 27 septembrie 2022 si se afla la statia de metrou Costin Georgian (GEOY05) si are o suprafata de 4,75 metri patrati. Al doilea punct de lucru se afla la statia de metrou Dristor 1 (DR1VX01) si are o suprafata de 6,36 metri patrati. Contractul de inchiriere a fost valabil intre 19 februarie 2019 si 27 septembrie 2020.

A doua firma este Claudet Boutique S.R.L. Aici nu are “decat” 90% din firma, restul de 10% apartinand Adinei Iuliana Mihale.

Si pe aceasta firma are doua puncte de lucru.

Primul este la statia de metrou Piata Unirii 1 (PU1VX02) si are o suprafata de 7,89 metri patrati, cu un contract de inchiriere valabil intre 15 noiembrie 2019 si 1 iulie 2020.

Al doilea este la statia de metrou Crangasi (CRIV01) si are o suprafata de 29 de metri patrati, pe contract de cesiune valabil intre 22 septembrie 2015 si 27 septembrie 2022.
Cifra de afaceri a fost doar de 4.349 de euro, dar

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *