Imagini ametitoare pe traseul viitoarei autostrazi spre Valea Oltului. Viaductul suspendat la 30 de metri deasupra solului VIDEO

Se lucreaza cu spor pe primul sector de autostrada care ar urma sa strabata Valea Oltului. Este vorba despre circa 13 km de autostrada, doua noduri rutiere si doua viaducte ample, care ar urma sa aduca autostrada de la Sibiu pana la Boita, la intrarea in defileul Oltului.

Primul lot al Autostrazii A1 Sibiu – Pitesti ar urma sa fie gata in 2023, dar lucrarile au avansat.

Constructorul are in plan chiar si ture de noapte pentru a finaliza podurile si viaductele de pe traseu.

Potrivit CNAIR, se lucreaza sustinut inclusiv la realizarea viaductului Talmacel, cea mai spectaculoasa lucrare de pe traseu, surprinsa intr-o filmare cu drona.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Viaductul va avea circa 650 de metri lungime, iar constructorul lucreaza, cu ajutorul unei tehnologii complexe, la inaltarea picioarelor care vor ajunge la 30 de metri inaltime deasupra solului.

[embedded content]

Zilele trecute, inginerii Bogdan Alexandru si Cristea Robert au prezentat detaliile tehnice ale proiectului la care lucreaza in prezent, subliniind progresul fizic stabilit si intentia de a termina lucrarea in timpul prevazut cotractual.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *