Guvernul face exproprieri pentru centura Capitalei, inclusiv la Afumati si Corbeanca

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca in sedinta de guvern de joi a fost adoptata o hotarare privind realizarea exproprierilor pentru sectorul Nord al Centurii Capitalei, suma alocata in acest sens fiind de 29 de milioane de lei.

“A fost adoptata hotararea de guvern privind realizarea exproprierilor pentru autostrada Centura de Bucuresti, sectorul Nord, cu un buget de 29 de milioane de lei.

Astfel, acest proiect de infrastructura, foarte important pentru Centura Bucurestiului, la nivel de autostrada, practic, face un progres din punctul de vedere al pregatirii situatiei juridice pentru terenurile pe care urmeaza sa se deruleze constructia acestei autostrazi”, a aratat Danca, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Palatul Victoria.

Iata cat s-a lucrat in ultimul an la Centura Capitalei si cum arata autostrada care ar urma sa inconjoare orasul

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

El a mentionat ca au fost actualizati si indicatorii tehnico-economici in vederea construirii a 146 de locuinte ANL in Targoviste.

“A fost adoptata o hotarare de guvern initiata de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei Locale pentru constructia a 146 de locuinte ANL pentru tineri, cu un buget de 30 de milioane de lei pentru aceasta investitie.

Hotararea de guvern actualizeaza practic indicatorii tehnico-economici pentru derularea acestei investitii la nivelul municipiului Targoviste, din judetul Dambovita”, a spus Danca.

Astfel, joi a fost adoptata in cadrul sedintei de guvern hotararea privind declansarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica de interes national “Autostrada de centura Bucuresti, sector Centura Nord km 0+000 – km 52+770”, pe raza localitatilor Afumati, Corbeanca, Dragomiresti Vale si Glina, din judetul Ilfov si Joita, din judetul Giurgiu.

Unda verde pentru modernizarea a 11 km din Centura Capitalei. Cand ar urma sa fie gata intreaga sosea

Totodata, a fost adoptata hotararea pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii “Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, judetul Dambovita, municipiul Targoviste, Zona Sagricom, str. Silviu Stanculescu, etapa II”.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *