A fost semnat contractul pentru proiectarea completa a Autostrazii Unirii. Catalin Drula: “Moldova a asteptat suficient”

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat joi, 8 aprilie, semnarea contractului pentru proiectarea completa a Autostrazii Unirii si semnarea contractului pentru reabilitarea podului de la Fetesti peste bratul Borcea al Dunarii, parte din autostrada A2.

“S-a semnat contractul pentru proiectarea completa (studiu de fezabilitate + proiect tehnic) a Autostrazii Unirii, A8 – sectorul principal intre Targu Neamt – Iasi – Ungheni.

Astazi, la semnarea care a avut loc la sediul CNAIR, i-am cerut proiectantului sa prioritizeze tronsonul dintre Targu Frumos si Letcani.

Moldova a asteptat suficient ca sa aiba drumuri moderne. Pentru mine atat A8, cat si A7 sunt prioritati si facem toate eforturile impreuna cu echipa din minister si CNAIR ca sa devina realitate in teren cat mai repede.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Vrem si ne luptam ca ambele proiecte sa aiba finantare din PNRR”, a scris Catalin Drula pe pagina sa de Facebook.

Legea privind realizarea Auostrazii Unirii, Iasi – Targu Mures, a fost adoptata in noiembrie 2018 de plenul Camerei Deputatilor.

Tot joi, CNAIR a semnat contractul pentru reabilitarea podului de la Fetesti peste bratul Borcea al Dunarii, parte din A2.

Proiectul, in valoare de 67,7 milioane de lei prin finantare europeana, este, potrivit ministrului Transporturilor, unul complex: acest pod nu a mai beneficiat de o reparatie capitala de 4 decenii.

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *