Proiectiile Romania Film, din nou in cinematografe din 18 septembrie

Romania Film relanseaza activitatea de spectacol cinematografic in salile dotate cu aparatura de proiectie digitala 2D/3D si instalatie de sunet Dolby. Publicul va putea avea acces in salile de cinema incepand de vineri, 18 octombrie 2020.

“Dragi cinefili, avem placerea de a anunta ca, incepand cu data de 18 septembrie, vom auzi, din nou, sintagma “RomaniaFilm prezinta”.

Astfel, incepand cu data mentionata, Regia Autonoma a Distributiei si Exploatarii Filmelor RomaniaFilm (RADEF RomaniaFilm) relanseaza activitatea de spectacol cinematografic in salile dotate cu aparatura de proiectie digitala 2D/3D si instalatie de sunet Dolby: Europa Bucuresti, Florin Piersic Cluj-Napoca, Cinema Mon Amour Piatra Neamt, Patria Craiova, Sergiu Nicolaescu Targu Jiu si Arta din Sibiu”, transmite Ministerul Culturii pe pagina de Facebook

Ministerul Culturii mai transmite ca salile de spectacol au fost pregatite cu atentie deosebita pentru a respecta toate normele igienico-sanitare necesare si pentru a asigura oaspetilor nostri o experienta placuta.

Citeste si:

Reguli STRICTE in cinematografe si restaurante din 1 septembrie

Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *