Site icon FIN

Bitcoin: Investitorul mediu își recapătă încet încrederea – 5 lucruri de urmărit

Bitcoin a cedat în weekend, deoarece investitorii rămân precauți cu privire la datele lunare ale indicelui prețurilor de consum din Statele Unite, care urmează să fie publicate în 13 iulie. Analiștii anticipează că indicele prețurilor de consum din iunie va fi mai mare decât cifra de 8,6% din mai.

Evoluția pieței timp de 24 de ore | Coin360

Zonele majore de rezistență rămân de neatins, iar zilele următoare s-ar putea dovedi deranjante pentru activele de risc de pretutindeni.

Să analizăm 5 lucruri care ar putea influența prețul Bitcoin în această săptămână.

BTC/USD

La aproximativ 20.850 de dolari, închiderea săptămânală din 10 iunie nu a fost deloc specială pentru BTC/USD, dar perechea a înregistrat totuși cea mai bună creștere de șapte zile din ultimele luni.

Încheind săptămâna cu 1.600 de dolari mai mult decât poziția sa de la începutul săptămânii, Bitcoin a făcut progrese nemaivăzute din martie.

Bitcoin a ieșit dintr-un model de triunghi simetric pe 7 iulie, dar taurii nu au putut să mențină impulsul la niveluri mai înalte. Acest lucru sugerează că urșii nu au capitulat încă și încearcă să apere rezistența generală la 23.363 de dolari.

BTC/USDT | TradingView

Urșii încearcă să mențină prețul sub media mobilă exponențială pe 20 de zile (21.230 de dolari). Dacă reușesc, perechea BTC/USDT ar putea scădea la linia de suport a triunghiului.

Dacă prețul crește de la acest nivel, va indica faptul că taurii continuă să cumpere la niveluri inferioare. Aceștia vor face apoi un alt efort pentru a împinge prețul peste rezistența generală de 23.363 de dolari și media mobilă simplă pe 50 de zile (24.692 de dolari). Dacă vor avea succes, ar putea semnala începutul unei noi mișcări în sus.

În schimb, dacă prețul scade sub linia de suport, urșii se vor strădui să tragă

Articol complet pe crypto.ro