Tot ce trebuie sa stii despre izolatie fonica si termica cu vata bazaltica !

Daca doresti sa iti imbunatatesti confortul si sa economisesti energia in casa, alege izolatie fonica si termica din vata bazaltica pentru mansarda, pereti si podea. Vata bazaltica este un izolator puternic, sanatos si rezistent pentru casa ta. Contribuie mult la confortul tau termic si acustic si este rezistenta la tot felul de pericole (incendiu, apa etc.). Productie, tipuri de izolatie, grosime si asa mai departe- afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta superizolatie fonica si termica!

Cum se fabrica vata bazaltica?

Vata bazaltica este un izolator din piatra vulcanica, cel mai adesea bazalt. Face parte din familia vatei minerale, alaturi de vata de sticla. Fabricarea vatei bazaltice este foarte asemanatoare cu cea a vatei de sticla si procesul seamana cu activitatea unui vulcan:

-Piatra vulcanica este incalzita intr-un cuptor pana se topeste;

-Roca topita este apoi transformata in fibre prin actiunea unor roti care se rotesc cu viteza mare;

-Un liant si un ulei de impregnare sunt adaugate fibrelor pentru a face izolatia stabila si hidrofuga.

Vata bazaltica este un izolator ecologic pentru ca este reciclabil!

Caracteristicile vatei bazaltice din izolatii fonice si termice

Vata bazaltica este un izolator care are caracteristici uimitoare care o fac indispensabila in proiectele mici si mari de constructie si renovare.

Performanta termica a izolatiei de vata bazaltica

Vata bazaltica este un material cu o putere izolanta remarcabila, datorita structurii sale care include multe celule de aer. Vata bazaltica este aliatul muncii care vizeaza eficienta energetica si reducerea cheltuielilor de energie in

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *