MOL România sprijină cu 400.000 de euro lupta împotriva coronavirusului

400.000 de euro  sunt acordati de MOL România, Asociaţiei Dăruieşte Viaţă pentru achiziţia de echipamente de protecţie şi aparatură medicală şi pentru ridicarea unui spital modular destinat pacienţilor cu COVID-19, informează compania.

„Medicii şi personalul medical se află în acest moment în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Cu toţii ne punem speranţa în profesionalismul şi dedicarea lor pentru a depăşi această criză medicală. Este însă vital ca echipele medicale să aibă echipamente de protecţie corespunzătoare şi acces la dispozitive medicale pentru tratarea cazurilor de COVID-19. MOL România a fost în ultimii ani un sprijin constant pentru sistemul medical din România şi suntem alături de personalul medical şi de data aceasta, deoarece înţelegem că este nevoie de efort comun pentru a salva cât mai multe vieţi şi pentru a putea depăşi în siguranţă această situaţie fără precedent. Grija pentru comunităţi se află în centrul valorilor Grupului MOL, care s-a implicat încă de la început în această luptă contracronometru prin acţiuni de sprijinire a angajaţilor, comunităţilor şi sistemelor medicale”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman & CEO al MOL România, într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Asociaţia Dăruieşte Viaţă  construieşte un Spitalul modular  în curtea Spitalului de Urgenţă Elias din Bucureşti are ca obiectiv izolarea pacienţilor cu COVID-19 şi prevenirea transmiterii virusului pacienţilor cu alte boli grave trataţi în secţia ATI a Spitalului Elias. Spitalul modular va avea 38 de locuri şi va fi putea fi utilizat chiar şi după ce actuala criză medicală va fi depăşită, ca spital de mari

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *