Cum și-a crescut averea Elon Mask cu 32 de miliarde de dolari într-o singură zi

Elon Musk a devenit din nou un om cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari, iar ascensiunea sa nu pare să se oprească prea curând.

Concret, ultimele date arată că averea fondatorului Tesla a ajuns să crească, într-o singură noapte, cu 32,6 miliarde de dolari.

În clasamentul celor mai bogați oameni ai lumii, realizat și publicat de Forbes se actualizează în timp real şi arată că în doar o singură zi, averea antreprenorului american Elon Musk a crescut cu 32,6 miliarde de dolari, până la 304,2 miliarde de dolari.

Această creștere fără precedent se datorează ascensiunii semnificative a acţiunilor companiei sale Tesla, arată datele Forbes. Având în vedere noua sa creștere, Elon Musk a devenit din nou un om cu o avere de peste 300 de miliarde de dolari.

În contextul comparativ, amintim faptul că un rezultat similar a fost obținut de fondatorul Tesla în luna noiembrie 2021, pentru prima dată în istorie. Deși Elon Musk era deja cel mai bogat om de pe planetă înainte de creşterea acţiunilor Tesla de luni, acum şi-a mărit diferenţa faţă de cel mai apropiat rival al său, care rămâne CEO-ul grupului francez de companii LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), Bernard Arnault, cu o avere de 200,6 miliarde de dolari.

În cursul zilei de luni, în prima zi de tranzacţionare la Bursa din New York din acest an, acţiunile Tesla au crescut cu 13,53%, până la 1.199,78 dolari pe acţiune, pe fondul unui anunţ de duminică privind o creştere record a

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *