Cat te costa un proiect de casa gata facut?

 Casa perfecta asa cum si-o doreste fiecare, tine cont de necesitatile proprietarilor, Casa de vis, de o compartimentare care sa ii avantajeze. Ca stil, multi se inspira din arhitectura caselor asa cum le vad peste hotare. Pana la urma mai totul se adapteaza dupa nevoi si mai ales dupa posibilitati financiare.

Firmele de profil pun la dispozitie proiecte de case gata facute. Poate fi ceva mai practic, dat fiind ca ofera cel putin un punct de plecare – asta pentru ca proiectul ales poate fi modificat si adaptat ulterior. Modificarile dorite pot fi dintre cele mai variate, de la a adauga un beci pana la a modifica suprafata camerelor. Astfel de decizii pot fi taxate extra desigur, desi nu toti practica acest lucru. Spre exemplu la Smart Home Concept modificarile ulterioare nu sunt taxate, ci un serviciu gratuit o data ce ai platit pentru un proiect parte din portofoliul lor.

-Cum caut un model de casa?

Aspectul cel mai relevant este desigur suprafata de care dispui. Casele pot fi extinse pe inaltime, nu doar pe suprafata plana. Interesul suprem va fi cel de a exploata fiecare metru patrat disponibil. In combinatie cu preferintele legate de model, alegerea este una personala.

Casele cu parter – au costuri de executie ceva mai mici, dar amprenta este una mare astfel ca necesita un acoperis pe masura. Au un timp de executie mai mic, o recomandare facuta mai ales pentru cei care dispun de o parcela mare. Spatioase, pot fi compartimentate eficient, dar mare

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *