Unde gasiti produse de curatenie la preturi accesibile

Cand vine vorba de produse de curatenie, cautam sa achizitionam doar ce este mai bun. Dar, in acelasi timp, ne dorim sa nu ne fie afectat bugetul personal. Asadar, de unde putem achizitiona produse de curatenie profesionale, la preturi accesibile?

Raspunsul poate veni din online: este vorba despre site-ul Office Direct, un magazin online care pune la dispozitie produse din hartie, produse de organizare si arhivare, sisteme de afisare, instrumente de scris, accesorii pentru birou, produse pentru tehnica biroului, accesorii IT, produse de curatenie si protocol, cartuse imprimante, rechizite scolare si nu numai.

Dar, desi ofera, in mare, produse de birotica (cum putem observa de la o prima vedere, daca le vizitam site-ul), categoria lor de produse de curatenie este foarte apreciata si extrem de recunoscuta si in alte tari, nu doar la noi.

Cele mai eficiente sunt din gama de produse curatenie Sano, marele producator de accesorii pentru curatenie, igiena, detergenti, produse din hartie, pesticide si insecticide recunoscut in toata tara si nu numai. Principiile care stau la baza companiei lor sunt: oferirea de solutii de calitate si eficiente pentru curatenie, protejarea mediului, mentinerea egalitatiii pentru toti angajatii si managerii, atentia constanta pentru cumparatori.

In 2017 avea sub conducere 2.000 de angajati si peste 2.000 de produse disponibile. Dintre tarile in care sunt exportate produsele de curatenie profesionale Sano pot fi mentionate: Romania, Moldova, Ucraina, Marea Britanie si multe altele. Fiind atat de cunoscuti, am putea trage usor concluzia ca sunt cu adevarat eficiente produsele si ca merita sa

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *