Mobila RONEX, o alegere isteaţă pentru spaţii cu personalitate

De cele mai multe ori când auzim despre mobila realizată din lemn masiv ne gândim imediat la ceva în linie clasică sau rustică, ceva demodat şi greoi, dar dacă vom căuta mai în detaliu vom fi suprinşi de complexitatea, calitatea şi versatilitatea mobilierului.

Fabrica de mobilă RONEX din Bucureşţi este un nume cunoscut la nivel naţional şi internaţional în domeniul mobilierului din lemn masiv având o tradiţie de peste 20 de ani şi care a reuşit până acum să devină unul dintre producătorii de referinţă în domeniul mobilierului din lemn masiv de esenţă tare. Specialitatea companiei este reprezentată de piese autentice, contemporane şi atemporale din lemn masiv.

Designerii RONEX cred cu tărie în realizarea  unor piese de mobilier din lemn masiv de calitate care să reziste în timp fără să se demodeze.

Design-urile mărcii sunt versatile şi se potrivesc perfect cu diferite stiluri arhitectonice (Clasic, Modern, Contemporan sau Industrial), în timp ce lemnul de esenţă tare folosit creşte valoarea mobilei în timp.

Corpurile de mobilier create de RONEX sunt complet funcţionale şi caută să provoace emoţii prin utilizarea de materiale autentice, calde şi naturale, utilizate în diverse combinaţii cu inserţii din metal sau sticlă.

Fără îndoială, primul avantaj pe care îl oferă mobilierul din lemn masiv este acela că are o durată lungă de viaţă. Aceste piese de mobilier creează o atmosferă caldă, familială şi naturală. Indiferent că este vorba despre o masă, o vitrină sau un pat, design-ul mobilierului RONEX va lăsa o impresie puternică.

Un alt mare

Articol complet aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *